Butter and Guns, love, and I have enough guns for now. So yeah, absolutely, keep the money you work to earn. We’re already a team; putting it on paper just makes it official to the rest of the world. But I already have your back, same as you have mine, we’re equal. I love you more than $90. I love you more than anything $90 buys, or anything $90,000 buys. I love you more than a career, a house, or a car; more than status, celebrity, recognition and praise. I love you more than my computer, the Internet, movies and TV, guns I own, and I even love you more than I love clear plastic boxes, or any box you can can think of. I love you more than sex and more than the Army. I love you more than being right, or thinking I’m right. I love you more than my pride and how loving you reveals flaws in me that give my pride a well-deserved beating every now and then, usually when least expected. I love you more than holding onto those parts of me, even if they made me, me, because you love me, and I might be a fighter, but I’ve done enough of it to know that in a fight between being me and being better, you’d be the winner. I love the things you think and the way you aren’t afraid to tell me when I’m wrong, or when you’re wrong, or when we just see things differently.
Brian sent this to me today.
I love him back.
Teachers’ hefty salaries are driving up taxes, and they only work 9 or 10 months a year! It’s time we put things in perspective and pay them for what they do - babysit!
We can get that for less than minimum wage.
That’s right. Let’s give them $3.00 an hour and only the hours they worked; not any of that silly planning time, or any time they spend before or after school. That would be $19.50 a day (7:45 to 3:00 PM with 45 min. off for lunch and plan— that equals 6 1/2 hours).
Each parent should pay $19.50 a day for these teachers to baby-sit their children. Now how many students do they teach in a day…maybe 30? So that’s $19.50 x 30 = $585.00 a day.
However, remember they only work 180 days a year!!! I am not going to pay them for any vacations.
That’s $585 X 180= $105,300 per year. (Hold on! My calculator needs new batteries).
What about those special education teachers and the ones with Master’s degrees? Well, we could pay them minimum wage ($7.75), and just to be fair, round it off to $8.00 an hour. That would be $8 X 6 1/2 hours X 30 children X 180 days = $280,800 per year.
Wait a minute — there’s something wrong here! There sure is!
The average teacher’s salary (nation wide) is $50,000.
$50,000/180 days= $277.77/per day/30 students=$9.25/6.5 hours = $1.42 per hour per student—a very inexpensive baby-sitter and they even EDUCATE your kids!)
WHAT A DEAL!!!!
I have seen this floating around online and had to post it. How much would you pay for your child’s education?
I actually used my AAS for the first time. I guess it was worth getting first, and is more than a “glorified high school diploma” as I call it. Degrees do help you make more. (Shocker!) So thank you Washington State, my parents, grandmother, and Ben— all of whom financed it a little (or a lot).
Now, who wants to step up for the rest of my BS?